Preşedintele ales al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, social-democratul Gheorghe Şoldan, a declarat că victoria sa reprezintă „un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în judeţul Suceava”

Politic

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, social-democratul Gheorghe Şoldan, care l-a învins la alegerile de duminică pe liderul liberalilor din judeţ, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că victoria sa reprezintă „un moment care marchează începutul schimbărilor pe care le dorim în judeţul Suceava”.

El a transmis, printr-un comunicat de presă, că va fi preşedintele tuturor sucevenilor şi că se va dedica dezvoltării şi modernizării judeţului.

„Vă asigur că voi fi un preşedinte de consiliu judeţean al tuturor locuitorilor acestui judeţ. Aşa cum am promis în campanie, mă voi dedica dezvoltării şi modernizării judeţului nostru, prin dezvoltarea fiecărei localităţi în parte. Este timpul să ne apucăm de treabă şi să facem din Suceava un loc unde fiecare dintre noi să fie mândru să trăiască. Am alături o echipă puternică şi voi demonstra că în judeţul Suceava se poate face o administraţie performantă.Cu investiţii în drumuri, turism şi sport, dezvoltare economică, locuri de muncă mai bine plătite şi tot mai puţini tineri care aleg să plece în alte judeţe sau chiar în străinătate. Vreau să atragem tot mai mulţi suceveni aflaţi în prezent departe de familiile lor să se întoarcă definitiv acasă. Nu va fi uşor, ştiu, dar împreună vom reuşi”, a afirmat Şoldan.

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a obţinut cele mai multe voturi după centralizarea proceselor verbale din 552 de secţii din totalul celor 561 constituite în judeţul Suceava, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Reprezentantul PSD a obţinut 123.204 voturi din totalul celor 279.555 voturi valabil exprimate, ceea ce reprezintă un procent de 44%.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte al filialei judeţene a PNL, a fost votat de 114.213 alegători, ceea ce înseamnă 40%. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .