Patru cadre medicale de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc cercetate penal, după ce au refuzat detaşarea la SJU Suceava

Social

Patru cadre medicale de la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt cercetate penal, după ce prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a sesizat Parchetul privind faptul că au refuzat detaşarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, se arată că miercuri, 6 mai, a fost înregistrată plângerea formulată de prefectul judeţului Suceava cu privire la faptul că un număr de patru cadre medicale angajate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu au respectat obligaţiile legale stabilite prin Ordinul Prefectului Judeţului Suceava nr. 196 din 1.04.2020 şi ale prevederilor art.1 alin. 2 din Ordinul comandatului acţiunii nr. 74534/28.03.2020 privind dispoziţia de detaşare la SJU Suceava, pe perioada instituirii stării de urgenţă la nivel naţional.

Potrivit procurorilor, cercetările se vor desfăşura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.